UitgelichtZiek en Connect IQ App

Ik heb al een tijdje geen berichten meer geplaatst.

Helaas ben ik zaterdag 9 April positief getest op corona met een pcr test van de ggd.

 

 

 

 

In de tijd dat ik dan toch thuis zit heb ik mijn eerste data veld gemaakt voor de garmin epix 2

Hiermee kun je per activiteit het aantal stappen bijhouden en ook terug zien in garmin connect.

Dit bestond al voor de Garmin Fenix 6 (X Pro/Solar), maar nog niet voor de Epix 2. Ik heb de project bron van Steps 2 Fit in een nieuw project gekopieerd en aangepast zodat het voor de Epix 2 ook werkt 😊.

En na 3 dagen staat hij dan ook eindelijk in de IQ store zodat andere mensen hem ook kunnen downloaden en gebruiken op hun Epix 2 horloge.

Kijk hier voor de Daily Steps data veld.

 

 

 

 


Beginnen met de training voor de hele marathon


Hele marathon

Welk programma ?

Ik wil al een tijdje gaan trainen voor de hele marathon, maar ik ben aan het twijfelen welk programma ik ga gebruiken. Ik wil de workouts gaan gebruiken in Garmin en Coros. Een tijdje ben ik ook bezig geweest met Polar, maar omdat Polar alleen maar handmatige uploads ondersteund, ben ik daar mee gestopt. Ik wil gewoon de .fit bestanden kunnen exporteren en importeren. En bij Coros en Garmin kan dat ook goed.

Hardlopen.nl

Ik heb besloten om het hardloop programma van hardlopen.nl te gaan volgen. Dit sluit aan op de training van de halve marathon. Ik heb er veel zin in!

Training van donderdag 18 november

Garmin marathon programma

Momenteel (26-11-2021) volg ik toch het programma van Garmin, 3x per week een training. https://www.martijn-actief.nl/activiteit/w02d4-threshold-run/